Pasta med tomat och vitlök

  • 89 kr

Blå bands produkter outdoormeal är primärt framtagna för militären och deras behov ute i fält.

Förpackningen är utvecklad för att göra det så bekvämt och enkelt som möjligt för dig ute i fält.

Torkning är ett av de bästa sätten att konservera mat. Denna metod behåller råvarans färg, konsistens och näringsvärde. Blå band använder mer än 10 olika torkningstekniker beroende av råvara för att på så sätt optimera slutresultatet och erbjuda en god måltid. Flertalet av blå bands produkter är gluten- och laktosfria och de erbjuder även ett antal vegetariska rätter.

TILLAGNING
1 Riv av toppen och vik ut botten
2 Tillsätt 4 dl kokande vatten (nivå G)
3 Rör om
4 Återförslut, vänta 10 min

Ingredienser: Pasta 55 % (durumvetemjöl/durumhvedemel, salt), grönsaker (tomat 21 %, lök/løg, morot/gulerod, palsternacka/pastinak), palmfett, socker/sukker, salt, arom/aroma, maltodextrin, persilja/persille, kryddor/krydderier, jalapeno.

Näringsvärde                               per 100 g                                        Ätfärdig portion (550 g)

energi                                             1772 kJ / 423 kcal                        2640 kJ / 631 kcal

protein                                           10 g                                                  15 g

kolhydrat                                       58 g                                                  87 g

- varav sockerarter                       13 g                                                  19 g

fett                                                  16 g                                                  24 g

- varav mättat                               10 g                                                  15 g

fiber                                                3,5 g                                                 5,2 g

natrium                                          3,1 g                                                 4,6 g

Mycket allergiska människor bör vara försiktiga med en mat gjord av flera ingredienser. Risken att ett livsmedel innehåller spår av ingredienser från en annan produktion kan aldrig uteslutas helt. Produktberedningen kan ändras. Läs alltid ingredienslistan på produkten.