Förpackningen är utvecklad för att göra det så bekvämt och enkelt som möjligt för dig ute i fält.
Torkning är ett av de bästa sätten att konservera mat. Denna metod behåller råvarans färg, konsistens och näringsvärde. Blå band använder mer än 10 olika torkningstekniker beroende av råvara för att på så sätt optimera slutresultatet och erbjuda en god måltid. Flertalet av blå bands produkter är gluten- och laktosfria och de erbjuder även ett antal vegetariska rätter.
TILLAGNING
1 Riv av toppen och vik ut botten
2 Tillsätt 4 dl kokande vatten (nivå H)
3 Rör om
4 Återförslut, vänta 10 min
Ingredienser: Couscous 39% (durumvetemjöl/durumhvedemel), grönsaker 31% (morot/gulerod, röd paprika/rød peberfrugt, vitkål/hvidkål/hodekål, purjolök/porre, majs), palmfett, arom/aroma (innehåller selleri), äpple/æble, jästextrakt/gærekstrakt, modifierad potatisstärkelse/kartoffelstivelse/potetstivelse, socker/sukker, salt, glukossirap, majsstärkelse/majsstivelse, kryddor/krydderier, emulgeringsmedel: solroslecitin/solsikkelecitin, färgämne/farvestoff: paprikaoleoresin.
Näringsvärde per 100 g Ätfärdig portion (550 g)
energi 1793 kJ / 428 kcal 2708 kJ / 647 kcal
protein 11 g 17 g
kolhydrat 56 g 84 g
- varav sockerarter 10 g 16 g
fett 16 g 24 g
Fett varav mättat 7,2 g 11 g
fiber 10 g 15 g
natrium 2,8 g 4,2 g
Mycket allergiska människor bör vara försiktiga med en mat gjord av flera ingredienser. Risken att ett livsmedel innehåller spår av ingredienser från en annan produktion kan aldrig uteslutas helt. Produktberedningen kan ändras. Läs alltid ingredienslistan på produkten.