Förpackningen är utvecklad för att göra det så bekvämt och enkelt som möjligt för dig ute i fält.
Torkning är ett av de bästa sätten att konservera mat. Denna metod behåller råvarans färg, konsistens och näringsvärde. Blå band använder mer än 10 olika torkningstekniker beroende av råvara för att på så sätt optimera slutresultatet och erbjuda en god måltid. Flertalet av blå bands produkter är gluten- och laktosfria och de erbjuder även ett antal vegetariska rätter.
TILLAGNING
1 Riv av toppen och vik ut botten
2 Tillsätt 1 1/2 dl kallt vatten (nivå E)
3 Rör om
4 Återförslut, vänta 5 min
Ingredienser: Granola av havre (glutenfri) 63 %, skummjölkspulver/skummetmælkspulver 18 %, maltodextrin, kokosgrädde/kokoscreme/kokoskrem 9,5 % (kokosmjölk/koksmælk, maltodextrin, natriumkaseinat (från/fra mjölk/mælk/melk)).
Näringsvärde per 100 g Ätfärdig portion (300 g)
energi 1967 kJ / 468 kcal 2951 kJ / 703 kcal
protein 13 g 19 g
kolhydrat 64 g 96 g
-varav sockerarter 20 g 31 g
fett 17 g 25 g
-varav mättat 6,9 g 10 g
fiber 4,3 g 6,5 g
natrium 0,33 g 0,50 g
Mycket allergiska människor bör vara försiktiga med en mat gjord av flera ingredienser. Risken att ett livsmedel innehåller spår av ingredienser från en annan produktion kan aldrig uteslutas helt. Produktberedningen kan ändras. Läs alltid ingredienslistan på produkten.